• Pehea ka nui o kāu ʻike e pili ana i ka lens Photochromic?

Photochromiclens, he aʻO nā leki maka aniani ʻoluʻolu e pōʻeleʻele ʻokoʻa i ka lā o ka lā a ʻaʻa i ka mālamalama liʻiliʻi.

sfd

Inā ʻoe e noʻonoʻo nei i nā lens photochromic, ʻoi aku ka nui no ka hoʻomākaukau ʻana i ke kau kauwela, eia kekahi mau mea e kōkua iā ʻoe e ʻike e pili ana i nā lens photochromic, pehea e hana ai lākou, pehea ʻoe e pōmaikaʻi ai iā lākou a pehea e ʻike ai i nā mea maikaʻi loa no ʻoe.

Pehea e hana ai nā lens photochromic

ʻO nā moleke kumu no ka hoʻopōʻeleʻele ʻana i nā lens photochromic e hoʻāla ʻia e ka radiation ultraviolet o ka lā.I ka wā e ʻike ʻia ai, hoʻololi nā molekala i loko o nā lens photochromic i ke ʻano a neʻe, e hana ana e pōʻeleʻele, e komo i ka mālamalama a pale i kou mau maka mai nā kukuna ʻino o ka lā.

Ma waho aʻe o ka monomer photochromic, he ʻenehana hou o ka spin-coating e hiki ai ke loaʻa nā aniani aniani photochromic ma kahi kokoke i nā mea lens a me nā hoʻolālā, me nā lens kiʻekiʻe-index, bifocal a me nā lens holomua.

Hoʻokumu ʻia kēia uhi photochromic me nā trillions o nā molekole liʻiliʻi o ka halide kālā a me ka chloride, e pane ana i ka radiation ultraviolet (UV) i ka lā.

Nā pōmaikaʻi o nā lens photochromic

Ma muli o ka pili ʻana o ka ʻike ʻana o ke kanaka i ka lā a me ka radiation UV i ka maʻi ma hope o ke ola, he mea maikaʻi e noʻonoʻo i nā lens photochromic no nā maka maka o nā keiki a me nā maka aniani no nā pākeke.

ʻOiai ke kumu kūʻai aku o nā lens photochromic ma mua o nā aniani makaaniani maʻemaʻe, hāʻawi lākou i ka ʻoluʻolu o ka hōʻemi ʻana i ka pono e lawe pū me ʻoe i nā wahi a pau āu e hele ai.

ʻO kahi pōmaikaʻi hou o nā lens photochromic ʻo ia ka pale ʻana i kou mau maka mai ka 100 pākēneka o nā kukuna UVA a me UVB ʻino o ka lā.

ʻO wai nā lens photochromic i kūpono iā ʻoe?

Hāʻawi kekahi mau makamae i nā lens photochromic no nā aniani.Pehea ʻoe e loaʻa ai ka mea maikaʻi loa no kāu pono?E hoʻomaka me ka noʻonoʻo ʻana i kāu mau hana o kēlā me kēia lā a me ke ʻano o ka nohona.

Inā ʻoe ma waho, hiki paha iā ʻoe ke noʻonoʻo i nā aniani photochromic me nā kiʻi ʻoi aku ka lōʻihi a me nā mea lens hiki ke pale i ka hopena e like me ka polycarbonate a i ʻole Ultravex, ʻo ia nā mea lens palekana loa no nā keiki, e hāʻawi ana i 10 mau manawa o ka pale ʻana i ka hopena ma mua o nā mea lens ʻē aʻe.

Inā hopohopo nui ʻoe e pili ana i ka loaʻa ʻana o ka pale ʻē aʻe e like me kou pono e hana ma ke kamepiula i ka lā a pau, hiki paha iā ʻoe ke noʻonoʻo i ka lens photochromic me ka hana kānana kukui uliuli.ʻAʻole e pōʻeleʻele ka lens i loko, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka pale maikaʻi loa mai nā kukui polū kiʻekiʻe ke nānā ʻoe i kahi pale.

2

Inā pono ʻoe e kaʻa i ke kakahiaka a i ʻole ka huakaʻi i ka wā pōuliuli, e noʻonoʻo paha ʻoe i ka lens photochromic Brown.No ka mea, kānana ʻo ia i nā kala ʻē aʻe a pau i hiki ke ʻike maopopo a loaʻa ke ala pololei.

Inā makemake ʻoe i ka ʻike hou aku e pili ana i ka lens photochromic, pls e nānāhttps://www.universeoptical.com/photo-chromic/